Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Fysiotherapeuten

oefenzaal fysio

Sinds 1999 kunt u in onze praktijk terecht voor fysiotherapie en manuele therapie. In de afgelopen jaren zijn daar verschillende specialismen bij gekomen. Inmiddels werken er 6 fysiotherapeuten en 2 secretaresses. Vanaf 1 mei 2012 heeft onze praktijk ook een locatie in de Loerickerstee geopend. Hier wordt specifiek fysiotherapeutische zorg aan ouderen gegeven.

Geen mens is hetzelfde, daarom wordt bij iedereen gekeken welke behandeling en welke therapievorm het beste is en er wordt gekeken naar het te verwachten aantal behandelingen. Ook bepalen we hoe en waar de therapie gegeven wordt: via individuele behandelsessies in de praktijk, bij u thuis, in een tehuis, of via groepstraining in de oefenzaal.

Onze visie
In onze visie omvat een succesvolle fysiotherapiebehandeling meer dan het uitvoeren van de behandeling zelf. Natuurlijk is een eerste vereiste dat de fysiotherapeut deskundig en ervaren is. Dat spreekt voor zich. Minstens zo belangrijk is de inzet van de patiënt zelf. Maar daarin laten we patiënten niet aan hun lot over. De kleinschaligheid van onze praktijk en de betrokkenheid van de medewerkers, ook op de nieuwe locatie, zorgen ervoor dat u letterlijk en figuurlijk gezien wordt!

Voor meer informatie verwijzen wij u graag naar onze website

behandelkamer fysio

balie fysio