Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Eerstelijnspsychologen

psychologen

In Medisch Centrum Hofspoor zijn Frederike Gnoth en Marti Hazelhoff, beiden eerstelijnspsycholoog en GZ psycholoog, gevestigd.
 De praktijk werkt nauw samen met de huisartsen in Medisch Centrum Hofspoor en andere eerste en tweede lijnshulpverleners en biedt eerstelijnspsychologische  zorg aan volwassen en adolescenten vanaf 16 jaar.

Eerstelijns psychologie staat voor een goed toegankelijke vorm van psychologische hulpverlening: kortdurende (gemiddeld 8 gesprekken) behandeling, een persoonlijke en professionele aanpak, gericht op klacht- en lastreductie en herstel.

Wij bieden hulp bij klachten als angsten, somberheid, eetproblemen, onbegrepen lichamelijke klachten, onverwerkte traumatische ervaringen. Ook kan het gaan om emotionele problemen na scheiding of verlies, het onvermogen om nee te zeggen, relatieproblemen of problemen op het werk.

Wij proberen u in korte tijd op een effectieve manier inzicht te laten krijgen in uw problemen en deze problemen aan te pakken.

Voor meer informative verwijzen we u naar onze website : www.help.praktijkinfo.nl