Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

Orthopedagogen

orthopedagogen

In Medisch Centrum Hofspoor zijn Cary Lenstra en Susanne Mooren gevestigd als Orthopedagoog/GZ-psycholoog/Kinder- en Jeugdpsycholoog NIP. 
Zij zijn verbonden aan Psychologisch Pedagogisch Adviesbureau Houten.

Zij bieden eerstelijns zorg aan kinderen, jongeren en hun ouders/verzorgers bij:

  • gedrag- en sociaal-emotionele problemen. Uw kind is onzeker, wordt snel boos, is angstig, somber, heeft weinig contacten, eet of slaap slecht, heeft hoofd- of buikpijn, steelt, liegt of heeft een verlies te verwerken (echtscheiding/overlijden).
  • problemen in de ouder-kind relatie. Uw kind luistert niet, vraagt veel aandacht of trekt zich juist terug.
  • problemen op school. Uw kind wil niet naar school, is faalangstig, gedraagt zich niet op school, kan zich niet concentreren of spijbelt.
  • problemen in de ontwikkeling. Uw kind heeft bijvoorbeeld ADHD of PDDnos.

In een aantal gesprekken wordt gericht gewerkt aan het aangemelde probleem. Cary Lenstra of Susanne Mooren kijken en denken met u mee vanuit hun professie om tot een oplossing te komen. Zij maken hierbij gebruik van de sterke kanten en kwaliteiten van ouders en kind.

Susanne Mooren en Cary Lenstra werken al 20 jaar samen met de huisartsen in Houten.

Door werkzaam te zijn in het centrum zijn de lijnen korter en is er ook sneller overleg en afstemming van hulp mogelijk met de huisarts en andere betrokken hulpverleners, zoals de fysiotherapeuten, diëtisten e.d. als dit nodig is.
www.ppah.praktijkinfo.nl