Deze website gebruikt cookies om de website te verbeteren en om advertenties te filteren naar uw interesses. Als u geen cookies wilt accepteren, kunt u hier klikken voor meer informatie.

OK

clienttevredenheid

backoffice HA

2017 tevredenheidsonderzoek: 

In juli 2017 is er in Medisch Centrum Hofspoor een tevredenheidsonderzoek uitgevoerd naar de openingstijden en de telefonische bereikbaarheid van de huisartsen in het centrum. De bezoekers van het centrum ontvingen daarvoor een vragenformulier en werden gevraagd deze in te vullen. Van de 200 uitgedeelde vragenlijsten zijn er 194 retour ontvangen; een respons van 97%.

Het Medisch Centrum Hofspoor is elke werkdag geopend van 8.00 tot 17.00 uur. Tijdens deze uren houden onder andere de huisartsen, maar ook andere zorgverleners, spreekuren. De apotheek is tot 17.30 uur geopend, diverse andere zorgverleners hebben avondspreekuren.

Een meerderheid van 91% heeft aangegeven nooit problemen te hebben met de huidige openingstijden. 89% van de respondenten heeft geen probleem met de telefonische bereikbaarheid. Daarmee laat u als bezoeker zien tevreden te zijn  en nog meer tevreden te zijn met onze openingstijden en bereikbaarheid dan vorig jaar.

Op basis van de uitslag van 2016 hebben we een aantal acties in gang gezet om de telefonische bereikbaarheid en de openingstijden verder te verbeteren. Er is een keuzemenu gekomen zodat u gelijk de juiste persoon aan de lijn krijgt. Er zijn meer telefoontoestellen aangeschaft, om nog sneller u telefoontje aan te kunnen aannemen. Daarnaast bestaat nu de mogelijkheid om via de website afspraken te maken of om via een beveiligde verbinding een e-consult aan te vragen. Ook is er een maal per week een avondspreekuur bij de huisartsen.

klik hier hier voor infographics.